Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Suceava a validat joi propunerile acestei organizaţii pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Cei doi democrat liberali suceveni care vor intra în cursa pentru a obţine un loc pe listele PDL sunt actualul europarlamentar, Petru Luhan, şi prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei.

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a explicat că cei doi vor trebui să mai treacă printr-o analiză regională, iar dacă vor trece şi de această fază vor ajunge în competiţia naţională, după care se vor stabili şi locurile pe listă.

Onofrei și Luhan în cursa pentru un loc la europarlamentare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Toti o apa si-un pamant

    Avind in vedere ca Onofrei e prima propunere, evident el va fi sustinut de PDL…cat despre Luhan are dreptul sa candideze ca si orice alt membru PDL pt ca oricum nu va mai fi pe locurile cotate ca eligibile…a dezamagit pe multa lume care l-a sustinut, toata organizatia si sefii ei…a fost arogant, ingamfat,a sfidat pe toata lumea si de fapt care sunt meritele lui sa fi fost acolo??? a, stiu doreau sa scape de el de aici…in rest nimic!!!!!!!!!!!!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava