Concert pascal
MOPAN Suceava

„Şoseaua de centură a Sucevei a devenit un laitmotiv al neputinţei guvernării PSD”. Afirmaţia îi aparţie primvicepreşedintelui PDL Suceava, Orest Onofrei, care candidează la alegerile europarlamentare pe un loc pe listă considerat eligibil. Onofrei a spus că în ultima periaodă de timp judeţul Suceava a fost vizitat de mai mulţi lideri ai PSD, care nu au reuşit însă să rezolve problemele existente. „Asta e întrebarea pe care ne-o pun oamenii când mergem pe teren. De ce a venit Ponta? Să ne spună ce? Că nu s-a întâmplat nimic. A venit doamna Plumb, şi ce s-a ales? A fost Valerică Zgonea, veselul preşedinte al Camerei Dputaţilor, să ne spună ce? Să ne spună că ar trebui o lege care nu se poate face pentru că încalcă legislaţia europeană. A venit şi domnul Şova la centură. Păi centura Sucevei a ajuns un fel de laitmotiv al nepuţinţei guvernării PSD. Oriunde mergem începe cu centura. Noi că nu au făcut-o şi ei că o s-o facă. Şi a ajuns aşa un fel de port stindard al campaniei electorale, şi probabil şi la prezidenţiale, parlamentare şi locale, pentru că este un exemplu de neputinţă”, a spus Onofrei. El a arătat că în comparaţie cu vizitele liderilor PSD, atunci când miniştrii sau premierul PDL veneau în judeţul Suceava o făceau pentru a semna un contract de finanţare şi pentru a începe noi proiecte de dezvoltare.

Pe de altă parte, Orest Onofrei a spus că a constat că unii liberali s-au trezit şi au constatat că PSD are „apucături pe care le credeau uitate”.

„E mai bine mai târziu decât deloc. Eu cred că dacă cest lucru e o greşeală pentru PSD, pentru noi nu e o greşeală. E greu pentru oamenii care au afaceri, care au slujbe la stat, care doresc să-şi susţină existenţa prin munca lor, să fie supuşi la tot felul de presiuni din partea PSD şi din partea instituţiilor statului pe care le controlează PSD”, a afirmat liderul PDL Suceava.

Orest Onofrei a adăugat că este convins de faptul că oamenii care au fost supuşi presiunilor din partea PSD nu vor merge la vor duminică, 25 mai, pentru a alege PSD, ci pentru a vota cu PDL. „Sunt nişte apucături pe care PSD le-a estompat, nu le-a uitat, pentru că nu au avut când să le exercite, nefiind la guvernare. Dar aşa stătuţi cum au fost, au venit acum şi le exercită din plin. Cred că este o greşeală uriaşă pe care o fac, pentru a-şi ridica în cap populaţia, şi mai ales să readucă aminte de sistemul pe care Adrian Năstase în 2000 – 2004 l-a instaurat”, a spus Orest Onofrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava