MOPAN Suceava

Negocierile purtate de producătorii români de mobilă  prezenţi la International Contemporary Furniture Fair New York se vor concretiza în comenzi și contracte în valoare de cel puțin 1,2 milioane euro în perioada următoare, potrivit estimărilor expozanţilor.

La ediţia din acest an, în pavilionul naţional al României au expus, pe o suprafaţă de 297 mp, Carel Woodworks, Creative Concept, Global Art Production, Graphtec Design, Maer Import Export, Materia Studio, Montana Câmpeni, Pure Home Collections, Simex și Sculptura Secuiască.

Standurile românești au fost vizitate, în cele patru zile ale târgului internațional, de peste 1.500 de firme din Austria, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Danemarca, Franța, India, Italia, Mexic, Polonia, Portugalia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Organizatorii târgului au acordat uneia dintre firmele expozante, Global Art Production, un premiu pentru creativitatea amenajării standului propriu.

Informații suplimentare:

Producătorii români de mobilă au avut ocazia să își consolideze poziția pe piață și relațiile cu partenerii din Statele Unite prin participarea, pentru al doilea an consecutiv, la International Contemporary Furniture Fair New York – ICFF, platforma americană pentru design global.

Firmele româneşti au expus produsele proprii, în perioada 19 – 22 mai 2019, alături de peste 900 de companii din 72 de țări din întreaga lume. Au fost prezenți cca. 38.000 de vizitatori profesioniști, în creștere cu peste 20% față de anul trecut. Printre aceştia s-au aflat peste 100 de firme de arhitectură și de design interior din segmentul de top al dezvoltatorilor comerciali și hotelieri din America de Nord, precum și cele mai bune nume din zona de retail de lux și boutique.

International Contemporary Furniture Fair New York acoperă toată gama de articole și materiale utilizate în domeniul amenajărilor interioare, de la mobilă de interior și exterior, covoare și tipuri de podele, corpuri de iluminat, obiecte de decor, accesorii, textile, până la materiale și tehnologii de acoperire a pereților, mobilier și accesorii casnice pentru băi și bucătării.

Participarea românească, pentru a doilea an succesiv, la International Contemporary Furniture Fair New York – ICFF, a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România. Bugetul alocat evenimentului, prin Programul de Promovare a Exporturilor, este în valoare de 1.527.887 lei, fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava