MOPAN Suceava

Oprah Winfrey nu crede că ea și Stedman Graham ar mai fi fost astăzi împreună, dacă s-ar fi căsătorit, așa că, nu regretă că nu a făcut acest pas.

Cei doi sunt împreună din 1968.

Oprah Winfrey a spus, potrivit contactmusic.com: „Mă gândeam la asta tot timpul – că lucrez câte 17 ore pe zi, la fel și producătorii mei, iar apoi merg acasă unde mă așteaptă cei doi câini și Stedman, Stedman care mă lasă să fiu mereu cine am nevoie să fiu în această viață. Nu are niciodată cereri de la mine precum ‘Unde îmi este micul dejun? Unde îmi este cina?’. Niciodată, nimic de genul acesta, lucruri despre care cred că ar fi stat altfel dacă ne-am fi căsătorit. Nu am niciun dubiu – dacă ne-am fi căsătorit, nu am fi rezistat împreună, pentru că știu ce ar fi însemnat asta pentru el și stiu ce ar fi însemnat asta pentru mine. Nu am avut niciun regret în privința asta.”

Vedeta de 65 de ani a mai povestit că a existat o perioadă când s-a gândit să rămână însărcinată. „La un moment dat, în Chicago, am cumpărat un apartament în plus, pentru că mă gândeam: ‘Ei bine, dacă ne vom căsători, vom avea nevoie de spațiu pentru copii’.”, a mai spus vedeta pentru revista People, conform sursei citate.

În urmă cu trei ani, însă, Oprah spunea că nu crede că ar fi fost o mamă bună, de aceea a și renunțat la ideea de avea copii. Ea a spus la acea vreme, potrivit contactmusic.com: „Nu mi-am dorit copii. Nu aş fi fost o mamă bună. Nu am răbdarea necesară pentru a creşte bebeluşi. Am răbdare cu căţeii, dar asta este altceva!”

Oprah, care a dat naştere unui băiat, când avea doar 14 ani, băiat care a murit în spital la doar câteva săptămâni după, a mai spus, într-un interviu pentru revista britanică Good Housekeeping, tot în urmă cu trei ani, că nu îi lipseşte ‘meseria’ de mamă, pentru că ea este o figură maternă pentru 172 de fete – cele de la şcoala sa, ‘Leadership Academy’ din Johannesburg, Africa de Sud. „Când oamenii mă presau să mă căsătoresc şi să fac copii, ştiam că nu voi deveni niciodată acea persoană care va regreta că nu a făcut lucrurile respective, pentru că eu simt că sunt mama copiilor lumii. Dragostea nu are limite. Nu contează dacă un copil vine din burtica ta sau dacă îl descoperi când are doi, 10 sau 20 de ani. Dacă dragostea este adevărată, dacă afecţiunea este pură, funcţionează.”, a spus Oprah Winfrey, conform sursei citate. Vedeta TV a deschis şcoala ‘Leadership Acadamy’ din Africa de Sud în 2007. Ea îşi doreşte să contribuie astfel la educarea tinerelor fete provenite din familii sărace.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava