MOPAN Suceava

Oprah Winfrey este bucuroasă că nu a mai făcut copii. Faimoasa prezentatoare și realizatoare de emisiuni – care a născut prematur la vârsta de 14 ani un băiețel care a murit la scurt timp după ce a venit pe lume, după ani în care a fost abuzată sexual – crede că succesul de care are parte acum, ar fi avut un efect negativ asupra unor copii.

Starul în vârstă de 59 de ani a spus editorilor revistei The Hollywood Reporter, potrivit contactmusic.com: ”Dacă aș fi avut copii, aceștia m-ar fi urât. (…) Pentru că, ceva în viața mea ar fi trebuit să nu meargă bine și probabil că ei ar fi avut de suferit.”

Oprah a mai spus că, în tinerețe, era foarte ambițioasă în comparație cu cea mai bună prietenă ei de atunci, Gayle King: ”Gayle (acum mamă a doi copii) era tipul de copil care, în clasa a șaptea, în timpul orelor, scria pe o foaie numele ei și al copiilor ei. În timp ce ea visa la asta, eu mă gândeam cum să fac să devin Martin Luther King”, a adăugat vedeta.

În 2011, Oprah Winfrey a vorbit deschis despre copilăria traumatizantă de care a avut parte: ”Am rămas însărcinată ca rezultat a unor alegeri proaste, ca rezultat a abuzului sexual care a început când aveam nouă ani și s-a sfârșit când aveam 13 ani. Când copilul a murit, am știut că mi s-a dat o a doua șansă”, a spus atunci Oprah, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava