Oprah Winfrey este bucuroasă că nu a mai făcut copii. Faimoasa prezentatoare și realizatoare de emisiuni – care a născut prematur la vârsta de 14 ani un băiețel care a murit la scurt timp după ce a venit pe lume, după ani în care a fost abuzată sexual – crede că succesul de care are parte acum, ar fi avut un efect negativ asupra unor copii.

Starul în vârstă de 59 de ani a spus editorilor revistei The Hollywood Reporter, potrivit contactmusic.com: ”Dacă aș fi avut copii, aceștia m-ar fi urât. (…) Pentru că, ceva în viața mea ar fi trebuit să nu meargă bine și probabil că ei ar fi avut de suferit.”

Oprah a mai spus că, în tinerețe, era foarte ambițioasă în comparație cu cea mai bună prietenă ei de atunci, Gayle King: ”Gayle (acum mamă a doi copii) era tipul de copil care, în clasa a șaptea, în timpul orelor, scria pe o foaie numele ei și al copiilor ei. În timp ce ea visa la asta, eu mă gândeam cum să fac să devin Martin Luther King”, a adăugat vedeta.

În 2011, Oprah Winfrey a vorbit deschis despre copilăria traumatizantă de care a avut parte: ”Am rămas însărcinată ca rezultat a unor alegeri proaste, ca rezultat a abuzului sexual care a început când aveam nouă ani și s-a sfârșit când aveam 13 ani. Când copilul a murit, am știut că mi s-a dat o a doua șansă”, a spus atunci Oprah, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava