Concert pascal
MOPAN Suceava

Mogulul media Oprah Winfrey a devenit cel mai recent investitor din cadrul lanțului True Food Kitchen, care promoveaza alimentația sănatoasă, notează contactmusic.com. Vedeta TV, în vârstă de 64 de ani, a luat decizia de a cumpăra acțiuni în cadrul lanțului de restaurante american, întemeiat de Sam Fox și pionierul în diete antiinflamatorii Dr. Andrew Weil în anul 2008.

Starul a facut declarații pentru USA Today, în care a spus, conform sursei citate: „Îmi face plăcere să adun oamenii pentru a lua masa împreună. Când am mâncat prima oară la True Food Kitchen, am fost atât de impresionată de pasiunea echipei pentru alimentația sănătoasă și, bineînțeles, de mâncarea gustoasă, încât am știut că vreau să fac parte din viitorul companiei.”

True Food are în prezent 23 de restaurante pe tot cuprinsul Statelor Unite, iar Oprah a vizitat prima dată un astfel de local în Santa Monica împreună cu prietenul ei Bob Greene, antrenor personal al celebrităților.

La scurt timp după aceea, actrița din ‘A Wrinkle In Time’ a contactat conducerea companiei și a invitat-o pe Christine Barone, directorul acesteia, să ia masa cu ea la reședința Montecito astfel încât să poată discuta posibiliatea de a investi în afacere.

Barone a spus pentru The Republic: „Am vorbit despre viitorul True Food Kitchen, despre strategia noastră și scopul nostru de a aduce în atenția cât mai multor persoane acest fel de alimentație. Mă entuziasmez de fiecare dată când cineva este interesat de True Food Kitchen, deci am fost cu siguranță extrem de emoționată că Oprah adoră brand-ul nostru și că a vrut să facă parte din companie. Implicarea ei este cheia către dezvoltarea noastră și succesul de a merge înainte și suntem bucuroși să o avem în echipă. Cu siguranță va aduce o viziune nouă datorită faptului că este o femeie de afaceri de succes incredibilă… Așteptăm cu nerăbdare tot ce va aduce pentru echipa noastră.”

Ținta celor de la True Food Kitchen este de a dubla numărul de restaurante active în prezent până în anul 2021, iar Oprah – care este purtătoare de cuvânt pentru Weight Watchers – va fi pregătită să ajute cu expertiza sa și cu investițiile, de asememea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava