Oprah Winfrey nu crede că ar fi fost o mamă bună, pentru că nu are deloc răbdare.

Vedeta în vârstă de 63 de ani a mărturisit că nu regretă faptul că nu are copii. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu mi-am dorit copii. Nu aş fi fost o mamă bună. Nu am răbdarea necesară pentru a creşte bebeluşi. Am răbdare cu căţeii, dar asta este altceva!”

Oprah, care a dat naştere unui băiat, când avea doar 14 ani, băiat care a murit în spital la doar câteva săptămâni după, a mai spus, într-un interviu pentru revista britanică Good Housekeeping, că nu îi lipseşte ‘meseria’ de mamă, pentru că ea este o figură maternă pentru 172 de fete – cele de la şcoala sa, ‘Leadership Academy’ din Johannesburg, Africa de Sud. „Când oamenii mă presau să mă căsătoresc şi să fac copii, ştiam că nu voi deveni niciodată acea persoană care va regreta că nu a făcut lucrurile respective, pentru că eu simt că sunt mama copiilor lumii. Dragostea nu are limite. Nu contează dacă un copil vine din burtica ta sau dacă îl descoperi când are doi, 10 sau 20 de ani. Dacă dragostea este adevărată, dacă afecţiunea este pură, funcţionează.”, a spus Oprah Winfrey, conform sursei citate.

Vedeta TV a deschis şcoala ‘Leadership Acadamy’ din Africa de Sud în 2007. Ea îşi doreşte  să contribuie astfel la educarea tinerelor fete provenite din familii sărace.

Despre implicarea sa în acest proiect, ea a spus: „Îmi aduce mai multă mulţumire decât mi-am imaginat vreodată. Făceam acest lucru pentru a le ajuta, dar, între timp, mi-a adus o lumină în viaţă pe care nu o pot explica.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava