• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Televiziunea Intermedia Suceava, cu sprijinul Asociației SEVA, organizează marţi, 30 ianuarie 2018, de la ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava, dezbaterea intitulată: ”Opreşte cancerul de col uterin!”. Acesta este şi sloganul sub care Asociaţia Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfăşoară, în intervalul 28 ianuarie-3 februarie, a 12-a Săptămână de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.
Evenimentul se află la a 5-a ediție și are care are ca scop principal informarea populaţiei despre profilaxia şi depistarea precoce a acestui tip de cancer. Alături de invitații noștri – medici, psihologi, preoți și foste bolnave – vrem să transmitem un mesaj cît se poate de clar: descoperit la timp, cancerul cervical poate fi tratat!
Întâlnirea are şi un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care se confruntă cu probleme financiare, va primi banii strânşi din donații și din cumpărarea biletelor de participare la o tombolă. Un bilet costă 20 de lei. Pot fi cîștigate: consultații medicale, ședințe de psihoterapie, de masaj și de înfrumusețare, invitații la teatru, reduceri la investigații medicale, aranjamente florale, o cină romantică, bijuterii, haine, tablouri, fotografii și altele, lista premiilor fiind deschisă, deci în curs de completare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava