Concert pascal
MOPAN Suceava

S-au împlinit 8 ani de când una dintre cele mai apreciate a tuturor timpurilor a murit, lăsând în urmă cântece care au făcut istorie, dar şi întrebări care nu îşi vor găsi răspuns. Pe 11 februarie 2012 lumea industriei muzicale avea să fie zguduită ireversibil de o veste teribilă. Whitney Houston, o voce inegalabilă şi o artistă consacrată, era găsită moartă în cada unui hotel, la doar 48 de ani, iar autopsia acesteia a scos la iveală amănunte cutremurătoare despre cea care a fermecat zeci de mii de oameni cu vocea sa, notează click.ro.

În 1985, cântăreaţa îşi lansa albumul de debut, „Whitney Houston”, care s-a vândut în milioane de unităţi şi a oferit hit după hit. „Saving All My Love for You” i-a adus primul Grammy, pentru cea mai bună artistă pop. „How Will I Know”, „You Give Good Love” şi „The Greatest Love of All” au devenit, de asemenea, hituri. În total, Whiteny a fost deţinătoarea a nu mai puţin de şase premii Grammy.

Un alt album premiat cu mai multe discuri de platină, „Whitney”, a fost lansat în 1987 şi a inclus hituri ca „Where Do Broken Hearts Go” şi „I Wanna Dance With Somebody”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/opt-ani-de-la-moartea-lui-whitney-houston-dramele-care-au-marcat-viata-tumultoasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava