Concert pascal
MOPAN Suceava

De Sfânta Maria comuna Adâncata, și-a sărbătorit cuplurile de aur și elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul Zilelor comunei Adâncata și a avut loc în aer liber pe stadionul din localitate unde s-a ținut și festivalul folcloric „Satule de sub pădure” aflat la cea de-a patra ediție. Manifestarea organizată de primăria comunei Adâncata și Consiliul Local a fost coordonată de primarul Viorel Cucu printre invitați aflându-se consilierul județean liberal, Radu Pentiuc.

Au fost sărbătorite opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acestea au primit plachete aniversare și cîte un buchet de flori din partea primăriei, câte o icoană din partea bisericii și cadouri din partea tipografiei Mușatinii, sponsorul tradițional al manifestării.Familiile aniversate au avut parte de o slujbă de binecuvântare oficiată de preoții din comună dar și de o masă festivă la căminul cultural din localitate. ”Merită să-i cinstim pe acești oameni care sunt un exemplu pentru comuna noastră. Sunt un model pentru cei tineri, pentru noi toți, de înțelepciune, înțelegere și toleranță. Le port un respect deosebit pentru că am ce învăța de la ei. Mă simt onorat că mă aflu printre asemenea oameni și mă înclin în fața lor”, a declarat Viorel Cucu, care le-a urat ”cuplurilor de aur” multă sănătate și numai bucurii.

Consilierii locali și primarul și-au donat indemnizațile pentru a-i premia pe elevii cu rezultate bune la învățătură

În cadrul Zilelor comunei Adâncata au fost sărbătoriți și 10  elevi cu rezultate deosebite la învățătură, care au luat premii la diverse concursuri și olimpiade.  Aceștia au primit pe lângă cadouri și flori sume de bani din partea primarului Viorel Cucu și a consilierilor locali care și-au donat indemnizațiile. Printre cei premiați s-au numărat și doi absolvenți ai Academiei Tehnice Militare din București promoția Andrei Mureșanu 200 și anume Mihai Alina Valentina și Daniel Grosu.

”Acești copii și tineri fac cinste și onoare comunei noastre, ne promovează localitatea. Îi felicităm și le mulțumim și părinților care i-au crescut și educat. Am un respect deosebit pentru școală. Școala este pentru mine ca primar prioritatea zero. Am investit în acești ani în cele patru școli din comună iar la anul le finalizăm și copii pot învăța în condiții normale. Mulțumesc dascălilor mei care m-au format ca om la școala din Adâncata”, a spus primarul de Adâncata. Festivalul „Satule de sub pădure” a debutat cu un spectacol susţinut de fanfara din Sf. Ilie şi a continuat cu artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Pe scena special amenajată au susţinut recitaluri mai mulţi interpreţi, printre care Andreea Chisăliţă, Manuela Pohoaţă, Laura Haidău, Dana Dăncilă. La Adâncata au mai evoluat ansamblurile „Izvoraşul” din Liteni şi „Pandelaşul” din Tulcea, iar în încheiere pe scenă au urcat formaţia Rekord şi interpretul Călin Brăteanu. Festivalul a fost organizat cu fonduri atrase din sponsorizări.

Opt cupluri de aur și 10 elevi cu rezultate școlare strălucite, sărbătoriți la Adâncata, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava