Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local al municipiului Rădăuți a aprobat în ultima ședință, la inițiativa primarului Nistor Tătar, conferirea titlului de ”Cetățean de Onoare” unui număr de opt mari sportivi și anume: Dumitru Axinte-colonel în rezervă, profesor; Doru Iosif Moroșan-colonel în rezervă, profesor; Constantin Vasile Nistor-colonel în rezervă, profesor; Constantin Curelar-antrenor emerit; Adrian Olinici-maistru militar; Octavian Bandas-post mortem, antrenor emerit; Octavian Corduban, post mortem, antrenor emerit și Gheorghe Huțan, post mortem, antrenor emerit. ”Pentru efortul depus în activitatea sportivă, pentru fair-playul de care au dat dovadă, atât în sport și ca reprezentanți de seamă ai comunității rădăuțene în care s-au format și pe care apoi au avut onoarea să o reprezinte vreme de 15 ani în echipa națională de hochei a României, consider că este oportun conferirea titlului de ”Cetățean de Onoare” al municipiului Rădăuți”, a motivat Nistor Tătar.

”Paradoxal eram singurul oraș din lume cu echipă în divizia națională, dar fără teren propriu. Au fost ierni în care până și gheața naturală lipsea dar incredibil uzina de valori sportive producea. Este aproape de necrezut că în astfel de condiții am furnizat atât de mulți hocheiști valoroși ajungându-se ca la un moment dat o întreagă linie, respectiv toți cei șase jucători de pe teren a echipei ce a reprezentat România în lume, pe alte meridiane, pe alte continente, în locuri unde sorele răsare și apune în momente diferite de cele rădăuțene, să fie formată din pruncii orașului nostru. Poate Cel de Sus ne-a binecuvântat locul….Aici la noi în târg s-au format acești ostași ai spiritului sportiv adevărat, educați în duhul respectului față de locul de baștină, aici au dobândit acea vână de învingător, de aici au băut apa vie ce i-a transformat cu timpul în respectați ambasadori ai Bucovinei cea fără de pereche”, a scris emoționant Doru Iosif Moroșan în adresa înaintată Primăriei Rădăuți cu propunerile pentru conferirea titlului de ”Cetățean de Onoare”.

Opt foști mari sportivi ”Cetățeni de Onoare” ai municipiului Rădăuți. Trei dintre ei au primit titlul post mortem, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava