MOPAN Suceava

Campionatele Naţionale de Atletism pentru juniori II care s-au desfăşurat la finalul acestei saptamani pe stadionul “Lia Manoliu” din Bucureşti au prilejuit o comportare remarcabilă pentru sportivii suceveni.
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat Dorin Andrei Rusu, sportiv legitimat la CSŞ Rădăuţi, el trecând primul linia de sosire în proba de 5.000 de metri, cu timpul de 15 minute, 41 de secunde şi 62 de sutimi, cu peste 13 secunde înaintea următorului clasat. Ce medalia de aur a fost recompensat şi Ioan Augustin Benţa, sportivul legitimat la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni reuşind să se impună în proba de 2.000 de metri garduri, cu timpul de 6 minute, 12 secunde şi 43 de sutimi.
În alte cinci rânduri, atleţii cluburilor sucevene au luat argintul la Campionatele Naţionale de juniori II. Gabriela Andreea Doroftei (CSM Suceava) s-a clasat pe locul doi în probele de 1.500 şi 3.000 de metri, Simona Caziuc (LPS Suceava) a devenit vicecampioana la 800 de metri, Dorin Andrei Rusu a sosit al doilea în proba de 3.000 de metri, iar ştafeta feminină de la LPS Suceava formată din Andreea Bucătariu, Cosmina Lupaşcu, Andreea Cucoşel şi Simona Caziuc s-a clasat pe locul secund. A opta medalie a delegaţiei sucevene a fost adusă de Alexandru Chiseliţă, care a cucerit bronzul în proba de 10.000 de metri marş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava