MOPAN Suceava

La finele acestei luni, la Dej, pe pista special amenanjată s-a desfăşurat Campionatul Naţional de aeromodele captive. Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative a participat la competiţie cu echipa de juniori şi cea de seniori, echipe conduse de antrenorul Ioan Botuşan.
Ca în fiecare an, sucevenii s-au numărat printre protagoniştii întrecerilor reuşind să cucerească patru titluri de campioni naţionali în concursul pe echipe şi patru titluri de campioni în competiţia individuală.
La juniori, Sebastian Berari a urcat pe cea mai  înaltă treaptă a podiumului de premiere fiind declarat campion naţional la clasa F2A (viteză). El a mai ocupat locul lI la clasa F2B (acrobaţie) şi locul III la clasa F2D (combat). Colegul său de echipă, ceva mai experimentat, Diego Saghin a cucerit titlul de campion naţional la clasa F2B şi F2D şi locul II la clasa F2A.
La seniori, sportivii suceveni au obţinut locul I la clasa F2D prin Igor Butnari şi locul III prin Liviu Botuşan, la final ei fiind pe primul loc în clasament şi în clasamentul pe echipe la această clasă.
„Sportivii noştri au avut o comportare foarte bună la acest Campionat Naţional unde au punctat atât la juniori, cât şi la juniori, fiind primii şi la individual şi pe echipe” a declarat antrenorul de la CSTA Suceava, Ioan Botuşan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava