Concert pascal
MOPAN Suceava

Orange anunță astăzi două premiere importante pentru piața de telecom din România: experiența rețelei 4G+, cu viteze de până la 300 Mbps, și posibilitatea de a folosi și în roaming minutele naționale și internetul incluse în abonamente, fără costuri suplimentare. În plus, anunță ofertele de primăvară dedicate abonaților și detalii despre dezvoltarea rețelei 4G în România.

Acoperire 4G extinsă și viteze medii reale

Din 7 aprilie, după intrarea în vigoare a licențelor obținute în licitația de spectru, Orange extinde rețeaua 4G ce devine disponibilă pentru mai mult de 45% din populația României. Prezentă în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în alte oraşe din România, tehnologia 4G va oferi clienților din peste 1.000 de localități viteze medii reale de download de 30 Mbps și upload de 15 Mbps. Împreună cu noua gamă de opțiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps și upload de 30 Mbps.

În premieră, viteze de până la 300 Mbps  

În premieră în România, tot din 7 aprilie, Orange aduce experiența rețelei 4G+ care oferă clienților din 6 orașe posibilitatea să testeze viteze de până la 300 Mbps pentru download, folosind echipamentele de înaltă performanţă puse la dispoziţie de către Huawei. Orange îi invită pe clienții care se află în București, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi și Timişoara să testeze noua tehnologie în Orange shop și încurajează producătorii să aducă pe piaţa din România dispozitive compatibile cu această tehnologie.

Oferta de primăvară

Începând de astăzi, toate abonamentele Orange au trafic de internet 3G+ inclus, la viteze medii reale de download de 6,5 Mbps, cu acoperire de 94,08% din populație. Pentru a beneficia de viteze sau trafic de internet superioare celor incluse în abonament, din 7 aprilie, clienții vor putea alege una dintre opțiunile noi dedicate.

În plus, minutele naționale din noile abonamente Cangur și Panteră pot fi folosite pentru apeluri internaționale către rețelele fixe și mobile din țările Uniunii Europene, SUA  și Canada. De asemenea, noii clienții care aleg abonamentele Panteră își vor putea folosi minutele, mesajele scrise şi traficul de internet în roaming, fără o taxă suplimentară. Astfel, Orange continuă iniţiativa începută anul trecut prin opţiunea Go Europe şi face un nou pas catre o comunicare fără graniţe în interiorul spaţiului european.

Totodată, clienții care aleg un abonament Panteră au acces la internet 4G și primesc gratuit încă o cartelă SIM, pentru a folosi acelaşi trafic de internet inclus în abonamentul lor pe un al doilea dispozitiv – tabletă sau modem.

Portofoliul complet de produse 4G cuprinde smartphone-uri, tabletă, modemuri și router compatibile. Pentru a răspunde așteptărilor clienților care doresc să utilizeze serviciile digitale pe tabletă, Orange le oferă posibilitatea celor aleg un abonament Panteră să opteze acum între un smartphone și o tabletă la preț subvenționat la semnarea contractului.

„Prin serviciile de internet Orange 4G, disponibile în toate orașele mari din țară, România intră într-o nouă eră digitală. Investiţiile din ultimii ani susţin obiectivul nostru de a oferi beneficiile unei reţele de internet performante, pe care clienţii se pot baza, fie că utilizează deja serviciile digitale sau că urmează să descopere avantajele acestora. În același timp, vom căuta mereu căi prin care să aducem cele mai noi tehnologii și să le oferim ocazia să le experimenteze, cum este acum cazul vitezelor de până la 300 Mbps” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava