Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Core Antivirus, Esave, Field OS și Stage One sunt cele patru startup-uri tech care intră, în această toamnă, în acceleratorul Orange Fab, numărul total al colaborărilor ajungând astfel la 40.

Dintre cele patru startup-uri admise în program, două sunt companii care prezintă soluții și tehnologii în domeniul securițății cibernetice, o temă actuală și de importanță strategică pentru Orange, în timp ce alte două completează oferta de produse și servicii IT&C oferite clienților de către Orange Business Services.

Toate startup-urile beneficiază de mentorat pentru dezvoltarea produselor și definitivarea planului de afaceri alături de experții Orange și vor primi suport pentru granturi de cercetare și pentru implementarea proiectelor pilot alături de companii și de autoritățile publice. De asemenea, vor avea acces în laboratorul Orange 5G Lab, la echipamente și tehnologii de comunicații de ultimă generație, care să-i ajute să-și testeze și să-și optimizeze soluțiile bazate pe tehnologiile 5G și IoT.

Core Antivirus este un produs de securitate cibernetică de ultimă generație, extrem de rapid și performant care consumă puține resurse, oferă protecție în timp real, scanări manuale și programate, protecție Cloud și o interfață pentru configurare la distanță. Utilizând Inteligența Artificială, acesta detectează și blochează cele mai noi amenințări, precum Zero-Day, amenințări persistente avansate, aplicații potențial nedorite și exploit-uri, înainte ca acestea să provoace daune dispozitivului.

StageOne este un produs software disruptiv de securitate cibernetică ofensivă ce pregătește organizațiile pentru a face față atacurilor cibernetice avansate, demonstrând eficacitatea sau ineficiența programului lor de securitate. Platforma permite utilizarea unor tehnici complexe adversariale împotriva infrastructurii țintă pentru a găsi vulnerabilități, ajutând astfel la atenuarea acestora înainte ca un atacator real să le poată manipula.

Esave reprezintă un sistem digital bazat pe valve inteligente și Inteligența Artificială, cu ajutorul căruia se poate planifica încălzirea în fiecare încăpere. Datorită comunicației în timp real, sistemul detectează și elimină pierderile de căldură atunci când ferestrele și ușile sunt deschise. Sistemul aduce și un plus de confort utilizatorilor prin balansarea agentului termic pentru a putea oferi temperatura dorită în fiecare spațiu.

 FieldOSdenumit anterior SmartHutseste un produs intuitiv care ajută în gestionarea integrată a bunurilor unei companii de către echipele de mentenanță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava