MOPAN Suceava
  • Premium pentu mine și natură” este cea mai nouă campanie Orange, care, alături de partenerul Recommerce, oferă clienților posibilitatea de a cumpăra exclusiv online smartphone-uri de top, recondiționate.
  • Disponibile la prețuri atractive, smarthone-urile sunt însoțite de o garanție de 12 luni, ceea ce îi asigură utilizatorului confortul unei achiziții sigure.
  • Compania își propune, astfel, să contribuie la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător, prin mărirea portofoliului de telefoane recondiționate
  • Orange continuă seria inițiativelor green și pune accent pe principiile comerciale ale unei economii circulare.

Într-un context aflat în continuă schimbare, consumatorii pun tot mai mult accent pe a căuta produse fiabile, la preţuri convenabile. Orange România lansează clienților o ofertă sustenabilă pentru achiziția unui smartphone premium, prin extinderea portofoliului de telefoane recondiționate. După un proces atent de recondiționare la cele mai înalte standarde, acestea sunt repuse în vânzare online, la un preț redus semnificativ față de varianta nouă a aceluiași model. Cu alte cuvinte, clienții pot achiziționa smartphone-ul pe care și-l doresc la un preț avantajos în timp ce contribuie la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Campania „Premium pentru mine și natură” include dispozitive premium deținute anterior de alți utilizatori, care au fost recondiționate și aduse cât mai aproape de starea originală. „Diversificarea portofoliului nostru prin includerea unor opțiuni eco-friendly reprezintă contribuția noastră la o economie circulară și răspunde nevoii clienților de a beneficia de telefoane de top la prețuri atractive. Prin alegerea unui telefon recondiționat, clienții contribuie la reducerea resurselor necesare pentru creearea, transportul și depozitarea unui nou telefon”, spune Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Pentru această campanie, Orange adaugă listei de parteneri compania Recommerce, cunoscută pentru gestionarea consumului de resurse prin recondiționarea dispozitivelor și pregătirea acestora pentru utilizarea în siguranță de către noii proprietari. „Românii fac parte din rândul cumpărătorilor bine informați atunci când vine vorba de achiziționarea unui gadget nou, fiind foarte atenți la calitatea produsului. Ei sunt acel tip de utilizatori care citesc recenzii online, evaluează caracteristicile produselor și compară atent prețurile. Smartphone-urile noastre recondiționate vin într-o formă și stare de funcționare perfecte, sunt însoțite de o garanție de 12 luni și au un preț mult mai mic decât un dispozitiv nou. Prin urmare, acestea sunt o opțiune foarte atrăgătoare pentru cumpărătorii inteligenți”, a spus Grégoire Vigroux, Co-Fondator Recommerce România.

Smartphone-uri recondiționate precum iPhone 8, iPhone Xs sau iPhone XR sunt de acum disponibile exclusiv online la prețuri avantajoase începând de la 9.5 eur/lună și pot fi cumpărate alături de abonamentele Orange, direct din e-shop: Orange Magazin Online.

Ce sunt telefoanele recondiționate?

Recondiționarea unui smartphone constă în procesul de readucere a unui produs folosit într-o stare foarte bună de funcționare, prin curățarea, înlocuirea și / sau repararea componentelor principale. Același proces asigură și efectuarea de modificări ale aspectului unui produs, astfel încât diferențele dintre acesta și un telefon nou să fie, pe cât posibil, imperceptibile.

Care sunt avantajele achiziționării unui astfel de telefon în locul unuia nou?

  • Beneficiezi de o garanție de un an, pentru cazul în care întâmpini dificultăți de funcționare;
  • Te bucuri de un raport calitate-preț excelent;
  • Ai oportunitatea de a-ți achiziționa telefonul premium la un preț rezonabil;
  • Este un gest de responsabilitate față de mediu, întrucât reintroduce în circulație un obiect electronic utilizat.

„Premium pentru mine și natură” este o campanie Orange disponibilă exclusiv online, pentru clienții Orange și nu numai. Ea reprezintă o continuare a seriei de inițiative Orange adresate încurajării unui comportament responsabil față de mediu și de promovare a principiilor economiei circulare: Recondiționare, Buy-Back, Reparare, Reciclare. Mai multe detalii despre produsele disponibile puteți găsi online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava