MOPAN Suceava

Orange România organizează în perioada 20-22 mai 2022, în Piața George Enescu din București, un eveniment inedit, cu acces gratuit, în care inovația și arta sunt elementele centrale. Pasionații de tehnologie, dar nu numai, se vor putea bucura de experiențe VR și vor putea să devină pentru câteva minute piloți de raliu. Toate acestea sunt posibile prin rețeaua Orange, certificată de auditori independenți drept cea mai rapidă rețea din România*. Totodată, în cadrul evenimentului, Orchestra Simfonică București va susține un concert live.

În același timp, în cadrul Orange Expo, participanții vor putea alege să viziteze, cu ajutorul realității virtuale, Catedrala Notre Dame din Paris și să descopere acest simbol parizian și emblematic monument de arhitectură gotică, așa cum arăta înainte de 2019, sau să conducă de la distanță, prin intermediul rețelei 5G, o mașină pe un circuit din Franța.

În același timp, tehnologia și arta vor da viață unui conținut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacționa prin intermediul unei instalații video.

Experiența va fi completată de reprezentații artistice stradale, iar în zilele de 20 și 21 mai, Orchestra Simfonică București va susține un concert live de muzică clasică.

Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis în spațiul dedicat din Piața George Enescu începând cu ora 18:30.

“Pentru că Orange devine mai mare odată cu achiziția Orange Romania Communications, ne propunem să oferim pasionaților de inovație și artă o nouă experiență de neuitat. Timp de 3 zile, vom crea în Piața George Enescu un spectacol în care vom îmbina arta și tehnologia într-o manieră unică. Dacă în mod obișnuit asociem muzica clasică cu săli de concerte, de data aceasta, cei care vor ieși la promenadă pe Calea Victoriei se vor putea bucura de muzică clasică live, în aer liber, iar tehnologia ne va oferi multe momente surprinzătoare”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

Orange sărbătorește alături de clienții săi, dar nu numai, un important pas în istoria sa. În luna septembrie 2021, Orange a finalizat tranzacția prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. Cele două companii au obiectivul de a fi prima alegere pe piața serviciilor convergente din România și un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică.

*Orange România a fost desemnată cea mai rapidă rețea fixă și cea mai rapidă mobilă conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava