MOPAN Suceava

Delegaţii formaţiilor de Liga a IV-a s-au întâlnit recent cu conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru a discuta despre regulamentul de desfăşurare a ediţiei de campionat 2018-2019. Ca o noutate, trebuie precizat faptul că partidele de la nivelul juniorilor A1 nu vor mai avea loc ca şi până acum în deschiderea meciurilor echipelor de seniori, începând din sezonul viitor această competiţie urmând să se organizeze în sistem turneu. Formaţiile din eşalonul al patrulea au însă obligaţia să susţină cel puţin o echipă de juniori de la categoriile C, D sau E, opţiunile trebuind a fi trimise către AJF până cel târziu la data de 1 august.
Ediţia de campionat 2018-2019 va începe în luna septembrie şi e foarte posibil ca numărul formaţiilor participante să crească de la 14 la 16, în condiţiile în care, pe lângă nou promovatele Viitorul Vereşti şi Vânătorul Dorna Candrenilor şi-au anunţat intenţia de a înscrie echipe la acest eşalon Liceul cu Program Sportiv Suceava şi oraşul Câmpulung Moldovenesc.
La întrunire a fost prezent şi Andrei Pişta, noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, un tânăr de perspectivă, care face parte din lotul divizionar al Ligii a III-a. Pişta îi succede în funcţie lui Sebastian Gheorghe, care în această perioadă este foarte ocupat cu activitatea sa la cel mai înalt nivel în arbitrajul naţional şi internaţional.
„Sper ca sezonul viitor al Ligii a IV-a să fie mai bun decât precedentul şi să nu avem parte de incidente nedorite pe stadioane. De asemenea, doresc să-i mulţumesc lui Sebastian Gheorghe pentru munca depusă în cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri şi îi doresc succes în cariera sa competiţională. De asemenea, ţin să-l asigur pe Andrei Pişta de tot sprijinul meu şi sper să facă treabă bună la conducerea CJA”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava