Concert pascal
MOPAN Suceava

 

Vicovu de Sus se pregătește pentru o lună august plină de evenimente destinate atât locuitorilor orașului, cât și celor care se vor întoarce acasă în această perioadă din țările în care sunt plecați. Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a spus că printre evenimentele cele mai importate se numără Ziua Vicovului, Festivalul Fructelor de Mare și Cupa de mini-fotbal „Ion Nistor”. „Va fi o vară plină de evenimente. Astfel, în perioada 10 – 14 august se va desfășura Cupa de mini-fotbal Ion Nistor, la care vom avea participanți din toată țara. Este o competiție de tradiție pentru orașul nostru, ca care vor fi prezente fi echipe din toată țara, foarte bune, chiar din cele mai bune”, a arătat Vasile Iliuț. El a adăugat că de pe 15 august vor începe „Zilele Vicovului”. Primarul din Vicovu de Sus a spus că pe 15 august va avea loc un eveniment de amploare, respectiv întâlnirea Diasporei, la care sunt așteptați să participe un număr foarte mare de vicoveni care în această perioadă se întorc acasă. „Sperăm să fie ceva reușit și cu siguranță va fi dacă vremea ne va permite. Foarte mulți vicoveni din Diaspora vor veni acasă, se întâlnesc în această perioadă și e un lucru foarte bun. Îi așteptăm pe toți pentru că vor avea foarte multe surprize plăcute și e bine să vină să își vadă părinții și prietenii. Vom face tot ce ne stă în putință pentru ca toți vicovenii să aibă parte de câteva zile de bucurie și fericire. Având în vedere câte necazuri sunt, se merită puțin să mai uităm și să ne descrețim frunțile”, a precizat Vasile Iliuț, care a spus că Zilele Orașului Vicovu de Sus vor avea loc în piața centrală, iar în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole susținute de Alina Eremia, Aurel Tămaș, Ansamblul Ciprian Porumbescu, Ansamblul „Flori Vicovene”, dar și de alte formații și interpreți locali.

El a mai amintit că în perioada 10 – 11 august, în Vicovu de Sus va avea loc un alt eveniment de tradiție, respectiv Festivalului fructelor de mare, care anul trecut s-a bucurat de succes în rândul locuitorilor acestui oraș.

Orașul Vicovu de Sus se pregătește pentru o lună plină de evenimente. În august vor avea loc Ziua Vicovului, Festivalul Fructelor de Mare și Cupa de mini-fotbal „Ion Nistor”, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava