• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a primis primarului de Suceava Ion Lungu, sprijin parlamentar pentru rezolvarea problemelor referitoare la autonomie și descentralizare locală și de asemenea pentru amendarea noului Cod administrativ, care se afla în dezbatere în parlament. Promisiunea i-a fost smulsă la Forumul Administrației Publice Locale care s-a desfășurat sâmbătă la Iași. ”Am participat la Iași, la Forumul Administrației Publice Locale, unde s-au discutat prioritățile aleșilor locali, oportunitățile de derulare a unor proiecte importante de dezvoltare durabilă. Am prezentat prioritățile și oportunitățile orașului Suceava, precum și soluții de realizarea a lor. Domnul președinte, Ludovic Orban, mi-a promis sprijinul parlamentar al reprezentanților PNL în Parlament, pentru rezolvarea problemelor ridicate referitoare la autonomie și descentralizare locală și de asemenea la noul Cod administrativ, care se afla in dezbatere în parlament”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava