• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor suceveni moibilizare dacă va fi nevoie pentru acțiuni de stradă. Orban s-a întâlnit duminică în sala mică a Casei de Cultură din Suceava cu activul de partid, președinți de organizații, primari, consilieri. ”Le-am cerut mobilizare, prezență în comunicarea cu oamenii, mobilizare dacă va fi nevoie pe acțiuni de protest în stratdă. Le-am cerut să fie alături de oameni și evident să ne pretătim cu foarte mare seriozitate pentru alegerile care vor urma”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a fost prezent duminică la Zilele Sucevei și la Festivalul Ștefanian, a participat la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava,  la procesiunea cu racla cu moaștele Sfântului dar și la slujba de pomenire a domnitorilor Moldovei care a avut loc în Capela Cetății de Scaun în deschiderea Festivalului Ștefanian. El a fost însoțit de deputații Ioan Bălan, Dumitru Mihalescul, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava