MOPAN Suceava

Polițiștii au emis două ordine de protecție împotriva a doi suceveni care și-au lovit soțiile. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, vineri, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați despre faptul că o femeie, din comuna Frătăuții Noi, s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni săvârșită de către soțul ei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că miercuri, 10 aprilie 2019, în jurul orei 22.00, în timp ce femeia se afla împreună cu soțul ei, în vârstă de 66 ani, în curtea locuinței, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, iar bărbatul a lovit-o. Victima a depus plângere scrisă împotriva soțului ei pentru agresiune și a solicitat ordin de protecție. În urma audierii, bărbatul a recunoscut că s-a certat cu soția sa și că a lovit-o, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 21.25, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin „112” de către un bărbat din Dumbrăveni cu privire la faptul că sora sa, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost agresată fizic de către soțul ei, de 31 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună.

Din discuțiile purtate cu femeia s-a stabilit faptul că sâmbătă, în jurul orei 20.00, când aceasta a revenit acasă soțul ei s-a trezit și a început să facă scandal, lovind-o cu palma în zona feței.

„În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 31 de ani, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile”, se arată în comunicatul Poliției Suceava. În ambele cazuri polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava