MOPAN Suceava

Bucovinenii de toate vârstele, care pun preţ pe sănătatea lor şi preferă produsele cât mai naturale, au o nouă destinaţie de shopping în Iulius Mall Suceava. De curând, s-a deschis Organic Store, la parterul centrului comercial, magazinul care le propune clienţilor cosmetice organice.

Organic Store este magazinul dedicat îngrijirii întregii familii, într-o manieră cât mai naturală şi care să protejeze sănătatea. Noul shop este unul de tip multibrand, articolele disponibile fiind realizate din plante din Siberia, uleiuri şi extracte organice, fără parabeni, silicon sau parafine, produse de Natura Siberica, Organic Shop, Bunica Agafia, Planeta Organică, Doctor Bio şi altele. Organic Store s-a impus pe piaţa cosmeticelor organice prin atenţia la detalii şi importanţa acordată combinaţiei armonioase dintre ingrediente din plante, cu efect de îngrijire, protecţie şi catifelare, şi parfumurile naturale.

Linia pentru îngrijirea corporală include produse atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, de o calitate superioară. Săpunuri, şampoane, balsamuri şi măşti pentru păr cu multiple beneficii, loţiuni, creme de corp şi de mâini hrănitoare, demachiante naturale delicate, gel pentru curăţat faţa şi o varietate de creme pentru diferite tipuri de ten sunt produsele pe care clienţii le pot găsi la Organic Store, din Iulius Mall Suceava. Fiind realizate din ingrediente naturale, toate produsele au multiple influenţe terapeutice şi pot fi chiar remedii în tratarea tenurilor cu probleme.

Doamnele şi domnişoarele cochete vor găsi în noul magazin şi o gamă completă de make-up. Cosmeticele disponibile în magazinul Organic Store sunt ideale pentru femeile cu pielea sensibilă, dar şi pentru cele care au grijă de tenul lor, având efect nutritiv, hidratant şi de întinerire. Clientele pot alege dintr-o multitudine de variante de machiaj, precum: fond de ten, pudră, farduri, rimel, rujuri, gloss-uri, creioane pentru contur şi multe altele, care păstrează proprietăţile ingredientelor naturale şi oferă protecţie şi energie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava