MOPAN Suceava

În perioada 1– 13 iulie 2014, Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava a organizat campania umanitară “Lumină pentru Iustin”, în vederea strângere de fonduri pentru un copil de doi ani, Gigica Iustin Matei.
Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, copilul a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate (dezlipire de retină) care odată cu trecerea timpului duce la orbire completă. „În România niciun medic nu și-a asumat riscul unei operații atât de dificile, motiv pentru care părinții lui Iustin au contactat Spitalul „William Beaumort”, situat în orașul Detroit, SUA. Pentru a putea ajunge să fie operat, Iustin a avut nevoie de ajutorul nostru, a tuturor.
Prețul unei astfel de intervenții costă 16 800 de dolari pe un singur ochi. Precizăm că familia a reușit să strângă deja 12 000 de dolari până la momentul derulării campaniei noastre însă mai avea nevoie de 4800 USD”, se arată în comunicatul de presă.


Astfel, prin intermediul campaniei „Lumină pentru Iustin”, Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava a reuşit să strângă suma de 21.260 de lei, (6073 USD) prin organizarea a trei spectacole caritabile, susţinute de către interpreţi de muzică populară, în Municipiul Rădăuţi, Municipiul Suceava şi Municipiul Câmpulung Moldovenesc.
„Spectacolele caritabile desfăşurate în cadrul campaniei OFSD au fost un succes  Ne-am bucurat de prezenţa a 150 de persoane în fiecare locaţie. Suma adunată în urma derulării Campaniei „Lumină pentru Iustin” reprezintă un ajutor important pentru acest copil şi doresc să le mulţumesc doamnelor social – democrate pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei campanii. Tot pe această cale OFSD Suceava doreşte să mulţumească tuturor partenerilor media şi participanţilor pentru contribuţia şi succesul campaniei umanitare” a declarat preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Oana Pintilei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava