MOPAN Suceava

Pentru a 16-a oară, România are sansa de a fi reprezentata in cadrul prestigiosului concurs international de frumusete Miss Universe®, ce se va desfasura in acest an într-unul dintre cele mai mari orașe ale lumii – Moscova. Selecția natională, Miss Universe® Romania 2013, iși va desemna câștigătoarea pe data de 14 septembrie, in cadrul unui show televizat de catre TVR 2.

Până pe 21 august, ora 23.59, toate tinerele cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, cu dimensiuni apropiate de cele ideale și o minte sclipitoare, se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.

Cunoscut fiind pentru regulamentul său strict, concursul se adresează și în acest an, concurentelor care dau dovada unei bune moralități, care au cultură generală solidă, au condiție fizica excepțională, un stil personal bine definit, sunt carismatice si au tărie de caracter. Aspirantele la titlul suprem al frumuseții trebuie să fie întruchiparea femeii timpului nostru, capabile să-și asume succesul câștigat, cu modestie și grație și trebuie să demonstreze că pot face fața presiunii succesului de a fi deținătoarea unui titlu internațional, cum este Miss Universe®.

”Frumusețea nu este doar o trăsătură fizică! Frumusețea înseamnă modestie, generozitate, inteligență. Frumusețea stă în felul în care te comporți în societate, în modul în care îi asculți pe cei din jur, în maniera pe care o alegi pentru a te face cunoscut și auzit!” declară Olivia Culpo, Miss Universe® 2012.

În urma înscrierilor de pe site-ul oficial al concursului, vor fi alese 200 de concurente, care vor trebui să se prezinte la preselecțiile desfășurate în București, pe 23, 24 și 25 august, între orele 11.00 – 19.00, la Premier Palace Hotel & SPA.

Cele 30 de concurente care vor fi admise în cantonamentul frumuseții, vor petrece 3 săptămâni, în ambientul luxos oferit de Premier Palace Hotel & SPA, vor participa la ședințe foto, seminarii, cursuri de pregătire pentru marea competiție și vor avea șansa de a fi protagonistele unei serii de 10 episoade, produse de TVR 2, care vor fi difuzate zilnic, începând cu 4 septembrie.

“Anul acesta am reușit alături de partenerii noștri să organizăm pentru concurente, un cantonament aproape identic cu cel internațional. Durata acestuia este aceeași, iar experiențele pe care cele 30 de finaliste le vor trăi, vor fi unice. ” – a spus Maria Golban, Marketing Manager al Organizaţiei Miss Universe® Romania.
Miss Universe® 2013 se va desfășura pe data de 9 noiembrie, în Moscova, Federația Rusă, iar evenimentul va fi transmis pentru prima dată în direct, în România, de TVR 2.

Co-producători: Miss Universe® Romania Organization & TVR2

Susținut de: Premier Palace Hotel & SPA

Sponsori: Revalid, Silhouette, Galeria Designerilor Români, Gett’s Salons

Parteneri: Max Factor, Lamonza, Optiblu, Simplus

Parteneri media: Radio ZU, Cocor Media Channel, Blitz TV, Getica OOH, Gett’s Highlights, Etiquette Magazine, divahair.ro, Qiwi, Elegantine

Despre Organizaţia Miss Universe® Romania
Organizaţia Miss Universe® Romania a fost înfiinţată în anul 2009 şi îşi desfăşoară activitatea sub licenţa Miss Universe.
Are ca scop promovarea valorilor, tradiţiilor şi turismului românesc.
Proiectele pe care le derulează se adresează mai multor categorii sociale, iar dintre acestea amintim: selecţia naţională Miss Universe Romania, Teen Fantasy Camp, campanii umanitare, evenimente caritabile şi mondene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava