MOPAN Suceava
Galerie foto9 poze în acest set

Astăzi, Organizaţia Municipală Suceava a PDL şi-a inaugurat noul sediu, pe care l-a închiriat de la Primărie. Acesta este situat pe Aleea Trandafirilor, în clădirea fostei grădiniţe din apropierea centrului comercial „Bucovina”. La inaugurare au fost prezenţi preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, şi liderul filialei municipale, deputatul Ioan Balan. Sediul a fost sfinţit de un sobor de preoţi. Senatorul Flutur i-a mulţumit deputatului Balan pentru că a scos din „zona gri” o clădire de patrimoniu, care se afla într-o stare deplorabilă.

Flutur a spus că Organizaţia Municipală a PDL Suceava a reuşit să scoată din zona gri o clădire de patrimoniu, care în ultimii ani a fost abandonată, şi care se afla într-o stare deplorabilă. Gheorghe Flutur a făcut referire şi la un mesaj scris pe unul dintre panourile din incinta noului sediu, „Vom câştiga Primăria Suceava în 2016”, precizând că „dacă poţi să amenajezi un astfel de sediu, poţi să amenajezi şi un municipiu pentru a arăta european”.

„Aici s-a investit mult, s-a pus suflet, şi trebuie să-i mulţumesc lui Ioan Balan. Nu e prima dată când se vede mâna de gospodar. Acest lucru l-a mai făcut Ioan Balan şi la sediul unde Organizaţia Judeţeană este astăzi. Şi sunt convins că aşa cum scrie în spatele nostru, un obiectiv mare, şi anume câştigarea primăriei Suceava de către PDL, este realizabil. Şi aici a fost o probă de lucru. Iar această carte de vizită îl recomandă pe Ioan Balan ca un om puternic de partid, un bun manager, un bun administrator, un bun gospodar şi un bun gospodar”, a spus liderul PDL Suceava.

În ceea ce-l priveşte pe liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat că inaugurarea acestui nou sediu este u moment extrem de important pentru organizaţia pe care o conduce. Ioan Balan a subliniat că în primul rîând, PDL Suceava a reuşit să demonstreze că este o echipă, şi în special membrii Biroului Permanent Local. „Au înţeles importanţa şi simbolistica acestei clădiri, şi într-un termen foarte scurt, de două luni de zile, am reuşit să transferăm din zona gri o clădire istorică, o clădire importantă de patrimoniu a Sucevei, dar care era într-o stare deplorabilă, şi nu făcea cinste municipalităţii. Le mulţumesc colegilor mei pentru că în aceste două luni au fost alături de mine şi m-au sprijinit din toate punctele de vedere să realizăm acest sediu”, a spus Ioan Balan. El a ţinut să precizeze că este important şi faptul că PDL Suceava a reuşit să reabiliteze în totalitate o clădire de patrimoniu pentru care nu se găseau fondurile necesare realizării unei astfel de investiţii. Ioan Balan a afirmat că reabilitarea sediului s-a făcut cu suflet, adăugând că această clădire nu este a PDL, ci a municipalităţii sucevene. „Tot ceea ce am făcu noi aici nu vom lua niciodată acasă. Rămâne ca şi bun dobândit de către municipalitate. E un lucru care trebuie spus, pentru că am auzit discuţii cum că am cumpărat-o, că vrem să o cumpărăm personal, şi aşa mai departe. Sunt lucruri total neadevărate, care pun într-o lumină nefastă un lucru de excepţie, şi anume reabilitarea acestei clădiri importante, şi o spun fără lipsă de modestie”, a încheiat Ioan Balan. Deputatul Balan a spus că imobilul a fost renovat în două luni, cu ajutorul voluntarilor şi că totul s-a făcut „cu suflet”.

Organizaţia Municipală Suceava a PDL s-a mutat în noul sediu de pe Aleea Trandafirilor, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava