• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă 25.11.2017, în sala Mesteacănul a Hotelului Best Western au avut loc alegeri în cadrul Organizației Orășenești a PSD Gura Humorului.  În prezența președintelui organizației județene senatorul Ioan Stan precum și a altor membri ai conducerii județene deputații Eugen Bejenariu și Emilian Havrici, vicepreședinții Gavril Mîrza și Oana Pintilei cei aproximativ 100 de membri ai organizației au votat pentru funcția de președinte, secretar executiv precum și pentru un Birou permanent format din cinci vicepreședinți și 7 membri. Pentru funcția de președinte al organizației au fost înscrise și validate două candidaturi: Stelian Simeria și Ioan Bâlbâe. În urma votului exprimat, cu majoritate de voturi, funcția de președinte al organizației PSD Gura Humorului a revenit lui Stelian Simeria. Voturile Adunării Generale pentru Biroul permanent au confirmat pentru un mandat de doi ani pe Bogdan Solonaru în funcția de secretar executiv, pe Ana Dosan, Emilian Cazacu, Constantin Țurcanu, Sorin Cârdei și Gheorghe Bodnariuc vicepreședinți ai organizației, iar pe Senorica Sinocicu, Maria Dușa, Mariana Ungurean, Vasile Crăiuț, Marius Irina, Mihai Fedorovici și Liviu Grădinariu membrii în Biroul permanent. Președintele Organizației județene, senatorul Ioan Stan și-a exprimat încrederea că echipele nou alese la Gura Humorului și Câmpulung vor colabora și vor reuși să dezvolte organizațiile prin atragerea de noi membri atât vârstnici cât și tineri de valoare și să aibă curajul să iși propună obiective importante cum ar fi câștigarea funcției de primar și câștigarea viitoarelor competiții electorale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava