Concert pascal
MOPAN Suceava

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini, vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc!
De ce ?
Pentru că dăm startul primului episod, al unuia dintre cele mai iubite și așteptate festivaluri ajuns la dumneavoastră tocmai de la München : Oktoberfest.
Renumitul festival al berii a reușit să adune 10 astfel de evenimente deosebite la Brașov, organizate cu multă pricepere, pentru cei care știu să guste o petrecere adevărată. Îi vom saluta pe invitații de onoare ai evenimentului și ne vom mândri cu oficialitățile, care vor fi prezente la Oktoberfest în parcul Ariniș din Gura Humorului, în perioada 20-23 Septembrie 2018.
Așteptăm turiştii pentru a ciocni halbe cu bere rece din Bucovina, dar şi cu berea germană nefiltrată, să-și alinte papilele gustative cu delicatese nemţeşti, precum cârnații Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe sau cârnatul XXL cu cașcaval, dar și produsele româneşti: celebrii mititei sau coaste la grătar.
Și cine a mai pomenit distracție mare fără artiști adevărați și muzică bună? Vor dovedi că au talent chiar pe scena Oktoberfest, ne cheamă să ne cânte Claudia & Die Burzenland Party Band, acompaniați de alte trupe și de fanfară.

Miss Oktoberfest vrea să ne arate că Bucovina are cele mai frumoase făpturi din România, așa că va fi chef mare, cu premii speciale. Dacă încă nu v-ați înscris la concurs, mai aveți timp!
Nu contează vârsta și nici greutatea, juriul – care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calități, pe care orice domniță le are de la Mama Natură.
Bărbații nu au fost uitați și vor fi chemați la concurs. Ei nu trebuie să fie nici vânjoși, nici foarte înalți, nici bărbieriți proaspăt, nici cu mușchii umflați, nici epilați sau pensați, nici directori de firme mari, ci trebuie să aibă chef de viață, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroși pentru o susținere serioasă și să participe la concursul Regele Berii.
Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol. La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare.
Toate ca toate, dar sper că n-ați uitat de paradă? Domnițe costumate și rujate ne vor face cu mâna din trăsurile elegante. Parada va putea fi admirată Joi 20.09 începând cu ora 16:00.

Dacă e septembrie, e Oktoberfest!
INTRAREA ESTE LIBERĂ!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava