MOPAN Suceava

Celebrul actor Orlado Bloom nu a rămas indiferent în contextul războiului ruso-ucrainean, astfel că s-a deplasat personal în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe copiii refugiați din Ucraina, informează click.ro.

Starul britanic a fost cel care a făcut anunțul, pe una dintre rețelele de socializare, explicând că se află în Republica Moldova pentru a oferi o mână de ajutor. În colaborare cu UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite), purtând și o bluză cu inscripția organizației, Orlando Bloom s-a fotografiat alături de mai mulți micuți ucraineni, care s-au refugiat din calea războiului care se duce în continuare în țara lor.

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă, în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi.”, a scris Orlando Bloom pe contul său de Instagram, care și-a îndemnat și urmăritorii să ajute, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/orlando-bloom-in-republica-moldova-ajuta-copiii-511275.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava