MOPAN Suceava

Orlando Bloom va apărea în filmul ´Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales´, reluându-și rolul ´Bootstrap´ Bill Turner, după ce s-a retras din distribuția peliculei ´Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides´, notează contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, va intra din nou în pielea personajului ´Bootstrap´ Bill Turner în cea de-a cincea parte a francizei, după ce a renunțat la rol în anul 2011.

Această veste interesantă a fost dată de șefii de la Disney în cadrul ´D23 Expo´, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Johnny Depp interpretându-l din nou pe căpitanul Jack Sparrow în noul film. Această știre a fost ținută departe de public, deși Orlando a mărturisit anul trecut că se afla în discuții pentru a se întoarce în pelicula ce va fi lansată în cinematografe pe 7 iulie 2017, filmările fiind încheiate recent în Australia, conform sursei citate.

Atunci actorul declara: ˝Cu siguranță au existat discuții despre întoarcerea mea și sunt dispus să fac asta. Toată experiența aceea, de a lucra cu Johnny și cu regizorul Gore Verbinski, a fost incredibilă pentru mine. M-am simțit extraordinar să colaborez cu Johnny, iar unul dintre motivele pentru care am profitat de această oportunitate a fost că Johnny era implicat în proiect.˝

Geoffrey Rush, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Javier Bardem și Kevin McNally vor apărea, de asemenea, în film, deși se pare că partenera personajului lui Orlando, interpretată de Keira Knightley, nu se va întoarce.
Când a fost întrebată despre revenirea în franciză, Keira Knightley a spus: ˝Nu, nu cred că se va întâmpla. A fost o perioadă uimitoare din viața mea, dar au fost cinci ani. A fost incredibil, dar nu-mi pot imagina ce înseamnă să mă întorc.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava