Orlando Bloom și Katy Perry își doresc o nuntă „mică și intimă” și sunt foarte „secretoși” cu toate detaliile, notează contactmusic.com.

Vedeta din ‘Pirații din Caraibe’ și autoarea hit-ului ‘Dark Horse’ vor să se căsătorească în cadrul unei ceremonii intime, la care să participe doare prietenii și familia, după cum a spus un apropiat de-al lor pentru revista People: „Sunt cel mai fericit cuplu. Sunt atât de încântați că sunt logodiți și că plănuiesc o nuntă. Sunt foarte secretoși cu detaliile, dar se pare că își doresc ceva mic și intim. De asemenea, își doresc să își întemeieze o familie împreună.”

O altă sursă a spus, potrivit ContactMusic: „Plănuiesc nunta fără să se grăbească, nici data nu au ales-o încă. Bineînțeles, nunțile celelalte ale lor au fost foarte diferite. Vor să facă ceva să le placă amândurora… Orlando nu este adeptul lucrurilor grandioase. Nu își dorește o nuntă mare, cu foarte multe celebrități. Au, însă, foarte mulți prieteni care sunt importanți pentru ei. Încă se mai gândesc la detalii.”

În urmă cu trei luni, Katy Perry declara că ea crede că „a ales bine” în ceea ce-l privește pe Orlando Bloom. Autoarea hit-ului ‘California Girls’ a postat un mesaj drăguț pe Instagram, pentru a marca împlinirea vârstei de 42 de ani a iubitului ei. Actorul a scris pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Ultimul selfie la 41 de ani… Sunt recunoscător și, meditând asupra perioadei ce a trecut, simt cu adevărat că vârsta chiar este doar un număr, iar noi nu… noi SUNTEM alegerile pe care le facem, vorbele pe care le rostim, gândurile pe care ni le facem, acțiunile pe care le ducem la îndeplinire… aceste lucruri conturează realitatea fiecărui om în parte… și, după cum îmi repet mie, dar și fiului meu… să alegem bine…”

Apoi, într-un mesaj-răspuns la postare, pe care l-a șters între timp, Katy a scris: „Sunt fericită că am ales bine. La mulți ani, îngerule.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava