• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Orlando Bloom și Miranda Kerr au confirmat că s-au despărțit, informează showbizspy.com.
Cei doi – care sunt căsătoriți de trei ani de zile – s-au ‘separat, de comun acord, de mai multe luni’, potrivit reprezentantului lor.

”Orlando Bloom și Miranda Kerr au anunțat că s-au despărțit, de comun acord, de mai multe luni. După șase ani de relație, au decis să facă public faptul că nu mai formează un cuplu.”, a declarat purtătorul lor de cuvânt pentru E!News.

”În ciuda faptului că acesta este sfârşitul mariajului lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor”, a adăugat reprezentantul, potrivit sursei citate.

Orlando și Miranda s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime, în iulie 2010, iar fiul lor, Flynn, s-a născut pe 6 ianuarie 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava