• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au despărţit. Cei doi – care sunt căsătoriţi de doi ani şi care au împreună un băieţel de 23 de luni, Flynn – locuiesc separat.

„Acum, trăiesc separat. Încearcă să-şi dea seama care este cel mai bun lucru care poate fi făcut în continuare. Niciunul dintre ei nu-şi doreşte să treacă printr-o despărţire. Dar mai au foarte puţine lucruri în comun.”, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit showbizspy.com.

Aceeaşi sursă a adăugat: „Orlando lucrează mai tot timpul, iar Miranda se dedică bebluşului în totalitate. Nu mai sunt la aceeaşi ‘pagină’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava