• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Protest spontan al minerilor de la Sucursala Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului. O bună parte din cei 130 de mineri care lucrează la exploatările de la Crucea şi Botuşanu au refuzat luni dimineaţă să coboare în subteran anunţând că vor intra în grevă generală pe termen nelimitat. Aşa cum a declarat prefectul Florin Sinescu, care a discutat atât cu protestatarii când şi cei din conducerea Companiei, ortacii sunt nemulţumiţi că în luna ianuarie au luat salariile diminuate cu 500 de lei. „Principala revendicare este legată de faptul că nu au ridicat salariile în întregime pentru luna ianuarie. Acest lucru s-a datorat faptului că în luna decembrie 2014 au primit un avans de 500 de lei la salariu şi probabil a fost o neclaritate legată de provenienţa acestor sume. Minerii au considerat că reprezintă un premiu sau o suplimentare care a fost realizată de companie. Din acest motiv salariile din luna ianuarie au fost
diminuate cu 500 de lei”, a explicat prefectul Florin Sinescu. Prefectul a declarat că oamenii au înţeles despre ce este vorba şi că au promis reluarea activităţii. Florin Sinescu a ţinut să sublinieze că în ceea ce priveşte contractul colectiv de muncă care este valabil până în iunie anul curent, toate prevederile referitoare la drepturile salariale ale minerilor au fost respectate.

Ortacii de la minele din Crucea şi Botuşanu au refuzat să intre în subteran, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava