MOPAN Suceava

Cel mai aşteptat moment din industria cinematografică va avea loc pe 24 februarie. Sute de vedete se vor reuni pentru a participa la decernarea premiilor Oscar, iar câteva minute de defilare pe covorul roşu sunt cruciale pentru fiecare dintre cei prezenţi. Iată care sunt aşteptările criticilor de modă privind apariţiile vestimantare din acest an!

Toate vedetele care vor participa la premiile Oscar şi se vor afla în atenţia fotoreporterilor vor face tot ce le stă în putinţă pentru a arată impecabil, ţinând cont că alegerile lor vestimentare vor fi comentate de zeci de mii de internauţi şi analizate de zeci de critici din întrega lume. De cele mai multe ori, ţinutele nu aparţin vedetelor în cauză, ci le sunt oferite de către designer celebri cu ocazia evenimentului special. Dar acest lucru, nu face siutaţia mai uşoară., căci fără sfaturile potrivite şi inspiraţie, divele pot accepta să poarte ceva care nu le avantajează.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/oscar-2019-premiile-oscar-sunt-la-un-pas-distanta-ce-asteptari-au-designerii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava