Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2020 a avut loc duminică spre luni noaptea, la Teatrul Dolby din Los Angeles. O seară marcată de discursuri politice, inclusivitate şi două premieră: Bong Joon-Ho a devenit primul regizor sud-coreean care să câştige premiul pentru Cel mai bun regizor, iar „Parasite”, primul film străin care să câştige marele premiu în toţi cei 92 de ani de la înfinţarea Oscarurilor, notează click.ro.

De altfel, „Parasite” e marele câştigător, fiind filmul care a luat cele mai multe premii, patru în total: regie, scenariu, film internaţional şi cel mai bun film. Marele perdant este însă 1917, pe care mulţi îl dădeau câştigător la Cel mai bun regizor şi Cel mai bun film.

Cea mai bună actriţă

Aşa cum au prezis criticii, Renee Zellweger a luat premiul pentru Cea mai bună actriţă pentru rolul din „Judy”. Renee a mulţumit tuturor celor care au dus mai departe moştenirea lăsată în urmă de Judy Garland şi celor patru actriţe nominalizate alături de ea la acest premiu.

Cel mai bun actor

Joaquin Phoenix a câştigat primul lui premiul Oscar, pentru Cel mai bun actor, pentru rolul din „Joker”. Pheonix, un ecologic convins, a ţinut un discurs despre schimbarea climatică şi a încurajat din noupublicul să fie atent la încălzirea globală, dar şi la drepturile animalelor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/oscar-2020-live-text-bong-joon-ho-cel-mai-bun-regizor-parasite-cel-mai-bun-film

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava