MOPAN Suceava

Gala Oscar 2021 a avut loc loc duminică spre luni dimineaţa (25 spre 26 aprilie), de la ora 3, ora României, la Union Station din Los Angeles. Show-ul din acest an a fost unul diferit, influenţat de pandemia de coronavirus, care a şi amânat decernarea premiilor cu două luni. Chloe Zhao a devenit a doua femeie care câştigă un premiu pentru regie, în istoria de 93 de ani a premiilor. „Colectiv”, primul film românesc nominalizat, a ratat însă premiul pentru „Cel mai bun film internaţional”, dar şi cel pentru „Cel mai bun documentar”, notează click.ro.

„Nomadland” a fost marele câştigător al serii, cu trei premii câştigate: film, regie şi actriţă în rol principal. Spectacolul s-a încheiat anti-climatic, cu „Cel mai bun actor”, câştigat de Anthony Hopkins, care nu a fost însă prezent şi astfel nu a avut un discurs.

Cel mai bun actor

Anthony Hopkins, care nu a fost prezent la ceremonie şi nici nu a intervenit prin satelit,  a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul său din „The Father”.  La 83 de ani, Hopkins este cel mai în vârstă actor care primeşte un premiu la această cateogrie.

Cea mai bună actriţă

Frances McDormand a fost premiul pentru „Cea mai bună actriţă”, pentru rolul din „Nomadland”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/live-text-oscar-2021-colectiv-ratat-premiul-pentru-cel-mai-bun-film-international

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava