Concert pascal
MOPAN Suceava

În  a treia zi de Crăciun la orele 23:51 Politia Municipiului Suceava a fost sesizată la 112 de către recepţionerul unei unități hoteliere, cu privire la faptul că într-o cameră a hotelului se organizează o petrecere privată la care participă mai multe persoane ce sunt cazate în această unitate.

A fost identificat un bărbat care a relatat verbal faptul ca în jurul orelor 23.00 a chemat în camera de hotel unde este cazat alte 5 persoane, care se află şi ele cazate în această unitate unde și au organizat o petrecere privată.

Cu această ocazie s-a constatat că în interiorul camerei se aflau 6 persoane, care nu respectau măsurile pentru prevenirea răspândirii SARS COV 2.

Pentru aceste motive organizatorul petrecerii, respectiv un bărbat din municipiul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional la momentul constatării neregulilor, cu amendă în valoare de 2000 lei, cf. art. 65, lit. L din L55/2020 rap. la art. 1, pct. 2 din Anexa nr. 3 la HG nr. 1065/2020. Cu această ocazie au fost legitimaţi şi ceilalţi participanţi care au fost sancţionați pentru nerespectarea prevederilor L 55/2020.

La finalizarea intervenţiei persoanele în cauza s-au deplasat în camerele unde erau cazate și au fost reinstruite privind respectarea nomelor de prevenire a răspândirii SarsCov2.

Ospitalitate suceveană. Botoșăneni cazați într-un hotel din Suceava reclamați la 112 de către recepționer că fac petrecere în cameră, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava