MOPAN Suceava

Oțelul Galați și-a scos ”pârleala” pe spatele celor de la Rapid CFR Suceava. După o serie de 12 meciuri fără victorie, în etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, dunărenii s-au impus în fața sucevenilor cu scor de forfait.
Cu o mulțime de absențe în lot și un moral deosebit de ”subțire”, Rapid CFR Suceava nu a putut ține piept iureșului impus de tinerii jucători gălățeni. Ghinionul sucevenilor a devenit maxim după minutul 30 când, pe lângă cei șapte fotbaliști suceveni care nu au făcut deplasarea, s-au mai accidentat încă doi, Șvichi și Sava.
Deși jocul a fost destul de echilibrat în prima repriză, gazdele au intrat în avantaj la cabine după ce în minutul 44 Cârjan a marcat norocos în urma unui corner. La reluare, sucevenii au fost mai periculoși în atac, însă tabela de marcaj a rămas nemodificată. Rapid CFR Suceava a beneficiat în minutul 65 și de eliminarea unui jucător gălățean. Nu a fost 1-1, ci 2-0 pentru că în minutul 79, Ciurea a scăpat singur pe contraatac, portarul sucevenilor Hânțescu a ezitat să iasă și balonul a poposit în poarta oaspeților.
Nu a fost 2-0 la final, ci 3-0, Constantinescu punctând cu un șut splendid de la circa 25 d metri.
În urma acestui eșec, Rapid CFR Suceava a coborât pe locul VIII în clasament și trebuie să se gândească serios în vacanța de iarnă la ce este de făcut pentru redresare. După o primă parte de campionat foarte bună, gruparea suceveană nu a mai reușit să adune decât două puncte din ultimele șapte meciuri. Poate că Moș Niculae le aplică o ”corecție” jucătorilor suceveni cu vărguța lor magică și-i trezește la realitate.

Oțelul Galați: Grecu – Marus, Cojoc (cpt), Asanache, R. Ciurea – R. Tătar, I. Codreanu – C. Stoian (M. Adăscăliţei ’46), Sefer (Dajbog ’70), Ed. Dumitru (I. Constantinescu ’63) – Cârjan.
Rezerve neutilizate: Vicol – Iorguş, Rz. Codreanu, Blănaru.
Antrenor: Daniel Florea.
Eliminat: I. Codreanu ’65 (cumul de galbene)

Rapid CFR Suceava: Hânţescu – Sfrijan, Sava (Velescu ’28, Gheorghiciuc ’59), Ferariu, Semeghin (cpt.) – Aeroaei, G. Apostol – Vrabie, Şvichi (Jitariuc ’6), Ed. Sandu, M. Enciu.
Rezerve neutilizate: Niga – Strugariu, I. Mihai.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
Eliminări: Vrabie ’82 (cumul de galbene)

Stadion: Oţelul (Galaţi); Spectatori: 500; Arbitru: Arbitru: Dan Grigore Botescu 3 (Bucureşti); Asistenţi: George Bogdan Duţă 3 şi Alexandra Theodora Apostu 3 (ambii din Bacău).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava