• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Otilia, cunoscută pentru hiturile internaționale «Bilionera» și «Diamante», se pregătește de nuntă, după ce i-a acceptat cererea în căsătorie făcută de iubitul ei, notează click.ro.

Otilia a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani, dar pentru artistă, această zi nu va trece niciodată neamintită, dat fiind faptul că iubitul ei i-a făcut cadoul suprem. A cerut-o de soție chiar de ziua ei.

Artista care este foarte cunoscută și peste hotare nu a stat pe gânduri și a acceptat numaidecât propunerea care i-a fost făcută de iubit chiar în vacanța lor din Turcia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/otilia-bilionera-fost-ceruta-casatorie-am-spus-da

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie: «Am spus da», 7.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (5 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava