• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Otilia si hitului ei „Bilionera” au implinit 10 saptamani numarul 1 cea mai difuzata piesa pe radiourile din Grecia. Otilia a fost intampinata de mii de fani la cel mai recent concert sustinut in Grecia, confirmand inca o data pozitia puternica in industria muzicala greceasca.
„La nivel mondial parteneri puternici precum „Kontor Records” Germania s-au alaturat proiectului „Otilia” fiind foarte increzatori in reusita sa la nivel global” a declarat managerul Otiliei, Ionut Bejinariu. In Turcia, Otilia e de-a dreptul venerata ocupand locul 1 timp de 12 saptamani, iar colaborarea cu celebrul cantaret de origina turca Serdar Ortaç este pe cale sa apara.
De la saptamana la saptamana piesa „Bilionera” acumuleaza milioane de vizualizari pe Youtube depasind de mult timp suma de 50 milioane pe canalul oficial al casei de discuri „JHaps Records”, casa ce apara exclusiv interesele artistului „Otilia”.

Otilia – Bilionera (video)
https://www.youtube.com/watch?v=-j0dlcfekqw

Otilia şi "Bilionera", nota 10 din partea Greciei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava