MOPAN Suceava

Senatorul sucevean Ovidiu Donţu a fost reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD. Alegerile au avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, şi s-au desfăşurat cât se poate de discret, fără nici un fel de mediatizare. La alegeri au fost prezenţi 115 de membri, iar Ovidiu Donţu a fost singurul candidat pentru un preşedinţia organizaţiei, fiind reales de toţi cei prezenţi.

De asemenea, în funcţia de prim-vicepreşedinte a fost reales doctorul Tiberius Brădăţan.

În urma alegerilor, au fost reconfirmaţi în funcţiile de vicepreşedinţi doar patru dintre cei care au mai deţinut aceste funcţii, respectiv Vasile Rusu, Cristian Boberschi, Constantin Mărgineanu şi Daniel Bădoi. Delegaţii la conferinţa de alegeri au ales alţi nouă vicepreşedinţi noi, respectiv Vasile Hrișcă, Andrei Păduraru, Valerică Gherasim, Robert Jitariu, Sebastian Călinescu, Anca Istrati, Alexandru Axoaie, Dan Apetroaie, şi Cristian Mărâi.

În cursul zilei de astăzi, Ovidiu Donţu a spus că principalele obiective ale organizaţiei pe care o conduce vor fi câştigarea funcţiei de primar al Sucevei şi majoritatea în Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ. El a precizat că desemnarea candidatului pentru funcţia de primart al Sucevei se va face peste circa trei luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava