• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comunicat de presă: Presedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Dontu impreuna cu Organizatia Municipala a organizat o campanie ,, Cosul de Paste” pentru persoanele nevoiase din Municipiul Suceava. Aceasta Campanie a demarat in fiecare Organizatie PSD a sectie de votare in care presedintele acesteia a avut sarcina de a depista persoanele cu probleme materiale. Campania ,,Cosul de Paste” se desfasoara in zilele de 29 si 30 aprilie 2013 dupa urmatorul progrogram: in ziua de 29 s-au impartit pachetele in zona Centru, Obcini, Zamca, iar in ziua de 30 aprilie se vor imparti pachetele in zona Burdujeni ( sat si oras) si zona Itcani.

La inmanarea pachetelor va fi prezent domnul senator Ovidiu Dontu si vicepresedintii Organizatiei Municipale PSD Suceava, alaturi de tineri . De acesta Campanie vor beneficia aproximativ 500 de familii care au fost selectate cu sprijinul asoiatiilor de proprietati, a mediatorilor din scoli.

Organizatia PSD a Municipiului Suceava va doreste un Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava