MOPAN Suceava

Deputatul sucevean al USL, Ovidiu Iane, le-a cerut europarlamentarilor din România să-i sprijine pe românii din Marea Britanie. Aceasta după ce ministrul muncii din Marea Britanie a anunţat că vor fi înăsprite termenii de abordare a ajutoarelor pentru imigranţi. Iane, care este preşedintele Partidului Verde, a declarat că oficialul britanic Ian Duncan Smith, a spus că şi olandezii şi scandinavii ar susţine restricţiile şi măsurile de înăsprire pentru persoanele care ar imigra în aceste ţări doar pentru a beneficia de ajutoarele sociale oferite.

Într-o scrisoare trimisă europarlamentarilor români, Ovidiu Iane le cere acestora să ia atitudine cu privire campania lansată de presa britanică împotriva românilor. „Doamnelor şi domnilor europarlamentari români, în condiţiile în care, aşa cum bine ştiţi, imaginea ţării noastre, cât şi statutul cetăţenilor români în alte state sunt esenţiale, presa britanică a lansat o campanie tot mai susţinută împotriva românilor, iar statul britanic pregăteşte legi din ce în ce mai dure din cauza supoziţiei că vor trebui să facă faţă unui asalt de imigranţi români după data de 1 ianuarie 2014, vă îndemn să luaţi atitudine în privinţa celor mai-sus semnalate şi să sancţionaţi aceste măsuri în Parlamentul European pentru a îmbunătăţi imaginea României şi statutul cetăţenilor români prezenţi în Marea Britanie”, se arată în scrisoarea semnată de deputatul USL de Suceava.

În acelaşi timp, Ovidiu Iane le-a solicitat şi parlamentarilor români să i se alăture în demersul său de a-i sprijini pe românii din Marea Britanie, invitându-i pe aceştia să susţină şi ei cele menţionate în scrisoarea trimisă europarlamentarilor români.

Pe de altă parte, Iane i-a invitat pe parlamentarii români să-şi unească eforturile în rezolvarea problemei aderării României la spaţiul Schengen. „Indiferent de grupul parlamentar din care facem parte sau comisia în care activăm, trebuie să creăm un Grup de iniţiativă parlamentară pentru refacerea şi promovarea imaginii României în lume”, le-a spus Ovidiu Iane parlamentarilor români.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava