Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul USL în colegiul nr. 7 pentru Camera Deputaților, Vicov – Solca, Ovidiu Iane, s-a aflat în cursul zilei de ieri în mijlocul locuitorilor din comuna Putna. Ovidiu Iane a fost întâmpinat de localnicii din zonă, care au profitat de ocazie pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de „realizările” fostelor guverne Boc şi Ungureanu și efectele acesteia, „care le  fac tot mai grea viaţa de zi cu zi”. La târgul din comuna Putna, comercianții și cumpărătorii au fost invitaţi să treacă pe la cortul „Caravana Sănătăţii”, pentru a-și testa gratuit glicemia și tensiunea arterială, o iniţiativă sprijinită de candidatul USL, Ovidiu Iane . „În fiecare localitate care țin de colegiul pe care candidez organizez astfel de acțiuni.  Caravana Sănătăţii este, dincolo de campania electorală, o acţiune umanitară dedicată oamenilor din colegiul 7 , care nu au acces la servicii medicale elementare sau care nu au apelat la astfel de servicii de foarte mult timp. Vorbim de o Românie a anului 2012 şi România nu poate fi puternică decât cu oameni sănătoşi.  Sigur că astfel de acțiuni ar trebui organizate mai des dar o vom face .Vreau mai mult pentru administrațiile locale și pentru cetățenii din această zonă . Prin candidatura mea pentru funcţia de deputat mă pun în slujba comunităţilor pe care mă angajez să le reprezint cu responsabilitate în Parlamentul României”, a mai declarat Ovidiu Iane .

De asemenea, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 7 s-a întâlnit atât cu oamenii de afaceri din Putna, cât și cu cei din Sucevița care i-au solicitat sprijin pentru micii producători, care în ultimii „au fost omiși de pe  lista de priorități a fostului Guvern”.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că de la problemele generale cu care se confruntă toţi românii, până la nemulţumiri ce ţin strict de zona unde locuiesc, locuitorii din Putna și Sucevița  i-au cerut sprijinul candidatului USL,  Ovidiu Iane şi l-au asigurat de voturile lor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava