• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul sucevean Ovidiu Iane, a anunţat, sâmbătă, în mod oficial, că renunţă la calitatea de membru al Partidului Verde şi că s-a reînscris în PSD. Ovidiu Iane deţinea funcţia de preşedinte executiv al Partidului Verde, precizând că a prăsit această formaţiune politică deoarece se delimitează de ultimele declaraţii şi acţiuni ale liderului „verzilor”, deputatul Remus Cernea.

Iane s-a înscris pentru prima dată în PSD în luna august 2012, iar la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 a candidat din partea USL, însă din postura de preşedinte al Partidului Verde. Apoi, el a ocupat funcţia de preşedinte executiv al Partidului Verde, şefia acestei formaţiuni politice fiind preluată de către deputatul Remus Cernea. „M-am gândit bine şi am decis să mă întorc la PSD. Rămân fidel cauzei verzilor, nu m-am dezis niciodată de acest lucru, şi voi continua să promovez în PSD tot ce înseamnă idei despre ecologie”, a spus Ovidiu Iane în cursul zilei de sâmbătă, el fiind prezent la şedinţa Consiliului Judeţean al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD.

Decizia lui Ovidiu Iane de a se reînscrie în PSD nu i-a fost adusă la cunoştinţă liderului Partidului Verde, Remus Cernea. În cursul zilei de sâmbătă, în aceeaşi perioadă în care avea loc şedinţa social democraţilor suceveni, tot la Suceava a avut loc şi şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Verde. În conferinţa de presă susţinută înaintea acestei şedinţe, Remus Cernea a anunţat că Ovidiu Iane este membru şi preşedinte executiv al Partidului Verde.

Trebuie spus că Ovidiu Iane este deputat în colegiul Vicov – Solca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava