• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ovidiu Lipan Țăndărică va susține în prima zi de Paști un concert de toacă la Muzeul Satului Bucovinean începând cu ora 12. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care a subliniat că în acest an toate evenimentele din Duminica Paștelui vor avea loc în Muzeul Satului Bucovinea și nui în Parcul Central al Sucevei ca până acum. ”La Muzeul Satului Bucovinean vor fi cântece religioase, concurs de ciocnit ouă iar tocaşii Bucovinei vor fi parte a unui concert extraordinar susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică, un concert de toacă și clopotele Bucovinei. Am transmis pensiunilor sa includă în programul lor aceste evenimente, sa organizeze participarea turiștilor.
Asteptăm turiștii și pe suceveni, Duminică în prima zi a Paștelui ora 12 la Muzeul Satului Bucovinean”,a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava