Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Cum nu avea suficientă voință pentru a se apuca de sport sau de diete, intervenția chirurgicală a fost singura soluție salvatoare pentru solistă, în lupta cu kilogramele în plus, care o deranjau, notează click.ro.

„Grăsimea și obezitatea nu sunt lucruri facile pentru mersul bun al vieții noastre. Te miști mai greu, te izolezi, ai un alt psihic. Eu sunt o persoană activă și am făcut această operație pentru a fi utilă semenilor mei. Vreau să fiu și soacră, vreau să fiu și bunică. Eu acum am și un nou proiect, dirijez. După spectacol eram pur și simplu terminată. Mi s-a întâmplat să-mi scape partitura pe jos, fiind foarte grasă nu am putut să mă aplec. A fost moment de tensiune intimă. (…) Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb «Doamne, cum am putut?»”, a mărturisit Ozana Barabancea, pentru revista Viva, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ozana-barabancea-marturii-despre-forma-fizica-din-trecut-doamne-cum-am-putut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava