• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu a găsit altă cale pentru a-şi rezolva problemele. La mai bine de 13 ani de la divorţ, Ozana Barabancea a ajuns la tribunal cu fostul ei soţ, potrivit click.ro. Şi asta pentru a-l obliga să contribuie aşa cum se cuvine la creşterea celor doi copii ai lor, pentru care bărbatul trebuia să plătească lunar 35 de lei!

Cântăreaţa îşi creşte singură cei doi copii după ce a ales să se separe de Sorin Terinte. Bărbatul a făcut-o să sufere cumplit, după ce ar fi înşelat-o, chiar când era însărcinată cu fiica lor.  “Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, mărturisea în urmă cu ceva timp Ozana Barabancea într-o emisiune de televiziune, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ozana-barabancea-scoate-bani-cu-forta-de-la-fostul-sot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava