MOPAN Suceava

Ozzy Osbourne a mărturisit că, în tinerețe, a încercat să devină hoț, dar nu prea i-a reușit, pentru că era ‘un mare idiot’, potrivit contactmusic.com.
El a declarat pentru Shortlist.com, potrivit sursei citate: ”Nu am fost chiar cel mai bun hoț; eram un mare idiot. O dată, furam un TV și când am vrut să-l aduc pe partea cealaltă a zidului am căzut, iar televizorul a aterizat pe pieptul meu. Nici nu am putut să-l dau jos de pe mine. Așa că, am rămas acolo, întins, până m-au prins. Am vrut să ajung la televizor, dar televizorul a ajuns el pe mine.”

Rockerul în vârstă de 64 de ani a mai povestit că a continuat să fie prins de fiecare dată când a mai furat ceva: ”Am încercat să fiu hoț, dar nu am fost deloc bun la asta. Am tot fost prins. Am spart un magazin, o dată, și un deget mi-a ieșit din mănușă. Atât de deștept eram. ‘Da, amprente, l-am prins.’ Nu am realizat că te pot prinde cu ajutorul amprentelor. Atunci, am furat tot ce se putea fura: haine pentru bebeluși, lucruri care le cumpără pensionarii. Arătam de-a dreptul minunat într-un bar, cu o sacoșă plină de haine pentru bebeluși, întrebând: ‘Cumpără cineva astea?’”, a povestit Ozzy, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava